1ª derrota del Cañamas Volei Oliva.

Aquest passat dissabte, el Cañamas Volei Oliva va patir la seva primera derrota de tota la lliga, causant la pèrdua del primer lloc a la classificació.

Les jugadores d’Oliva, malgrat la derrota, varen desplegar el millor joc des de l’inici de temporada.

Els dos primers sets varen ser d’un joc formidable, jugant en bloc, defenent totes a una i atacant com feia temps que no veiem.

Ràpidament el Cañamas Volei Oliva es va posar amb un 0-2 (17-25 / 18-25).

El tercer set va ser clau per al desenllaç del partit. L’equip d’Oliva va eixir un poc més tranquil, a causa de la gran avantatja que tenia, i l’equip de València va començar a millorar el seu joc. Aquest set va ser trepidant i molt emocionant. Segons anava transcorrent el set el nivell dels dos equips anava creixent i el set sempre anava igualat.

A la fi, amb un poc de mala fortuna, el set caigué per a l’equip de València per 27-25. A partir d’aquest set la por s’apoderà de les nostres jugadores i els nervis agarrotaren el seu joc fent que el València remuntara el partit fent un 3-2 (17-25 / 18-25 / 27-25 / 25-22 / 15-9).

Malgrat la derrota, hem de felicitar l’esforç i el gran joc de les jugadores del Cañamas Volei Oliva, que demostraren que poden fer un grandíssim joc i fer front a tot el que es pose per davant.