Aleví: El Ayfos Consulting B, també guanya els seus dos partits

Primera victòria en la copa de l’aleví AYFOS CONSULTING C.V. Oliva B

Aquest dissabte 4 de febrer es va disputar al pavelló de Gandia el primer partit de la copa on s’enfrontaven al AMPA Joan Martorell.

Va ser un partit a tres sets on la victòria va caure per a les d’Oliva.

El primer set no van deixar que el rival entrara en el partit el guanyaren amb amplia diferencia.

En el segon set ja va ser un tu a tu entre els dos equips on van arribar als 23 punts per decidir el set, que caigué per a les nostres.

El tercer i últim set van començar com en el segon, sense que cap dels dos equips s’imposaren al altre, però en els últims punts uns bons saques i una bona defensa de les nostres varen fer que guanyaren l’últim set.

Els parcials varen ser:
Primer set: 9-21 Segon set: 21-23 Tercer set: 16-21

Segona victòria en la copa de l’aleví AYFOS CONSULTING C.V. Oliva B

El mateix dia a les 11, es disputava un segon partit en una pista exterior del Poliesportiu de Gandia contra C.V. Gandia – 3.

El primer set va ser un intercanvi de saques per part dels dos equips però les nostres estigueren mes encertades, la confiança de guanyar un set sense molta dificultat va fer que en el segon estigueren un poc mes relaxades de lo recomanable, inclús amb un gran esforç de les jugadores de cara al final no pogueren evitar que les rivals sumaren un set.

Ja en el tercer tornaren al bon camí inclús amb punts llargs on les nostres jugadores construïen jugades a tres tocs i s’emportaven els punts.

El quart i últim set va ser una repetició del tercer, bon joc de les nostres xiquetes i victòria per a elles.

Els parcials varen ser:
Primer set: 13-21 Segon set: 21-10 Tercer set: 8-21 Quart set: 9-21

Enhorabona !!