Cañamás Volei oliva: Gràcies per haver-nos fet somiar!

Aquest cap de setmana passat continuava el somni, per al Cañamás volei Oliva. A les 7.30 h del dissabte l’equip emprenia el viatge fins a la ciutat d’Alacant on es disputaria la fase sector 2, prèvia a la fase final. En aquesta fase s’enfrontaven els equips següents:

  1. Cañamás volei Oliva
  2. Santo Domingo V. Petrer
  3. Ysabel Mora Xàtiva Voleibol
  4. C.V. Alicante 2000-A

El primer partit enfrontaria al nostre equip davant del C.V. Alacant 2000-A. Ja en l’escalfament es podia veure que no hi hauria partit fàcil i que el nivell d’aquest sector era molt fort i així es va veure al primer partit.

En el partit el primer que colpejava va ser l’Alacant, en un set on els dos equips demostraren el seu potencial i gran joc. Un set igualadíssim, on les d’Oliva arribaren a estar 23-22 per davant, però que l’Alacant va saber remuntar i adjudicar-se el primer set per 25-23. El segon set el Cañamás Volei Oliva i el C.V. Alacant continuaven fent un grandíssim partit amb atacs i defenses espectaculars.

Aquest segon set les jugadores d’Oliva aconseguiren posar les taules al marcador guanyant el set per 20-25. A partir d’ací una mala entrada al tercer set de les jugadores del Cañamás i el nerviosisme de veure que les coses ja no estaven eixint com en els dos primers sets, varen fer que el C.V. Alacant 2000-A s’adjudicara els dos següents sets de manera contundent per 25-11 i 25-10. A la fi, el resultat va ser de C.V. Alacant 2000-A (3-1) Cañamás Volei Oliva.

Aquest resultat vas ser un cop dur per al somni de les jugadores d’Oliva, però no anaven a tirar la tovalla tan fàcilment i estaven molt motivades per al partit de la vesprada que les enfrontaria a un altre gran equip com és el Ysabel mora Xàtiva Voleibol.

Després del partit del matí l’equip i familiars anàrem a recuperar forces i a instal·lar-se a l’hotel. Una vegada dinats i instal·lats l’equip es dirigia a les instal·lacions annexes del centre de tecnificació d’Alacant per disputar el segon partit de la fase.

Tant l’equip del Cañamás com l’equip de Xàtiva, que també va perdre el primer partit, es jugaven el tot pel tot en aquest partit. L’equip que guanyava continuava viu i el que perdia deia adéu a la fase final. El partit va ser d’igualtat màxima com el disputat al matí. Els sets es disputaven entre jugades llargues i de qualitat. En aquest partit les nostres jugadores sabien el que es jugaven i no es permetien fer errors com al partit del matí i foren constants i contundents en el seu joc. A la fi, les jugadores del cañamàs Volei Oliva guanyaren el partit per 3-0 amb parcials de 25-21 / 25-16 / 25-23.

El somni tornava a agafar forma i depenien d’elles mateixes per aconseguir passar a la somiada final. El resultat donat l’altre partit, on l’Alacant tornava a guanyar per 3-2 al Sto. Domingo V. Petrer i s’assegurava el pas a la final, feia que les d’Oliva i les de Petrer es jugaren la segona plaça per disputar la fase final.

Les jugadores, després del partit de la vesprada i aconseguir la victòria, es desplaçaren a l’hotel per sopar i anar a descansar i així recuperar-se bé per al transcendental partit del diumenge.
Al voltant de les 8.00 h del matí del diumenge, l’equip i familiars ens despertarem amb els nervis del partit però amb la il·lusió d’un xiquet/a que vol aconseguir el seu somni. Una vegada desdejunat, emprenguérem el viatge, per última vegada, al centre de tecnificació d’Alacant.

A les 9.30 h començàvem a escalfar. Es notava en els dos equips la tensió i nervis provocats per jugar-se tot l’esforç d’una temporada en un partit. Durant l’escalfament no es sentia a ningú. Els primers crits s’escoltaven després de la salutació oficial dels equips on cadascun fa el seu «crit de guerra» per soltar estrés abans del partit.

Començava el partit amb punts per uns i per altres seguint amb el gran nivell d’aquesta fase. Al primer set, no es notaven els nervis en cap dels dos equips i jugaven de manera descarada i contundent. A la fi, el set caigué per a les jugadores de Petrer per un parcial de 21-25.

Aquest set va afectar molt a les jugadores del Cañamás Volei Oliva que varen eixir al segon set totalment enfonsades. En aquest set tan sols hi hagué un equip al camp. Aquest equip va ser el Petrer que posava terra per davant en el marcador adjudicant-se el segon set per un contundent 13-25 i posava el 0-2 al marcador.

Arribava el quart set i les jugadores arribaren a la banqueta amb les cares de derrota. Però allí s’uniren totes i s’escoltava que no podien tirar la tovalla, que mentre hi havia un punt per disputar la remuntada era possible, que havien treballat molt intensament com per a deixar-se caure ara que estàvem tan prop de la final…i així va ser.

Aquest equip de guerreres que tenim a Oliva es va unir, va desterrar els nervis i començà a jugar de manera espectacular.

El tercer i quart set l’equip d’Oliva eclipsà a les de Petrer amb el seu joc de precisió en defensa, ràpid i contundent en atac. Les d’Oliva, traguet les dents, aconseguí posar les taules al marcador amb dos sets perfectes guanyats per 25-16 i 25-16.

Arribava el quint set, el set de la «mort súbdita», el set on el que més sencer arriba més possibilitats te per endur-se la victòria. La gent a la grada gaudia de l’espectacle i continuava animant als seus respectius equips. En aquest set es veia a les jugadores de Petrer més convençudes i a les d’Oliva molt cansades i tocades pel gran esforç realitzat per aconseguir l’empat.

Veiem que les jugadores ho intentaven però les coses no eixien com volien i les cames i el cap ja no responien com abans. A la fi, el sto. Domingo Volei Petrer guanyava el quint set per 7-15 i així es guanyava la segona plaça per disputar la fase final.

En primer lloc donar l’enhorabona als equips C.V. Alacant 2000-A i Sto. Domingo Volei Petrer per la seua classificació per a la fase final.

Donar també les gràcies als familiars que ens acompanyaren i ens donaren el suport que necessitàvem i com no també a tots els que animàveu des de la distància.

Però l’agraïment especial i de tot cor del Club Voleibol Oliva és per a l’equip Cañamas volei Oliva. Gràcies per haver fet somiar a tot un club en la possibilitat d’arribar a una fase final d’ascens. Gràcies per l’esforç realitzat tota una temporada. Gràcies per la gran fase prèvia realitzada portant el nom de la nostra ciutat i del nostre Club tan lluny.

Estem molt orgullosos/es de vosaltres.

1-2-3 OLIVAAAAAA