Conclou la Copa Preferent Cadet Femení 2018 amb la victòria del C.V. Playas Benidorm A.

Dissabte 26 de maig s’ha disputat al Pavelló d’Esports d’Oliva les semifinals i final de la Copa Preferent Cadet Femení 2018 organitzada per la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana.

C.V. Playas Benidorm A. Campió Copa Preferent Cadet Femení 2018

Els equips que han lluitat per a aconseguir la primera posició d’aquest trofeu han estat el C.V. València, el C.V. Playas Benidorm “A”, La Menorquina C.V. Gandia i El Cresol C.V. Oliva que ha actuat d’amfitrió. Però només un ha pogut coronar la primera posició i ha esta el C.V. Playas Benidorm “A”, que ha desplegat al llarg de tot el torneig el seu saber fer i bon joc. Li ha seguit l’equip de la capital de la Safor La Menorquina C.V. Gandia, que també han merescut la plata d’aquest torneig. El Cresol C.V. Oliva i el C.V. València han quedat com a terceres i quartes classificades respectivament.

C.V. Valencia

El Cresol C.V. Oliva

La Menorquina C.V. Gandia

C.V. Playas Benidorm «A»

 

La jornada ha estat molt divertida, hem pogut gaudir de bon joc i de la bona companyia de les jugadores i families dels altres clubs. En aquest tornejos, com en tots el jocs, és important aconseguir un bon lloc, però el millor premi de tots és l’experiència que vivim i viuen tant els pares i seguidors dels equips com les mateixes jugadores.

Des del Club de Voleibol Oliva volem donar les gràcies a tots el equips que han assistit al torneig, a les mares i pares que fan l’esforç d’acompanyar les jugadores  i als tècnics que amb la seva llavor van formant jugadores que potser un dia destacaran en aquest meravellós esport.

Esperem que ho hageu passat d’allò més bé. Moltes gràcies a tots.

Josep Naya

Presidente del Club Voleibol Oliva