Cresol-CV OLiva perd, però amb un gran joc.

Aquest passat dissabte les jugadores del Cresol- CV Oliva de preferent visitaven el pavelló del Lledo School l’Illa.
Les nostres jugadores afrontaven aquest partit amb l’espina clavada del mal resultat obtingut enfront del CV València. Aquesta setmana tocava també un equip fort i molt compensat, però les nostres jugadores eixiren amb una actitud totalment renovada i amb gana de demostrar que poden fer front a qualsevol equip.
El partit va començar amb un gran joc de les nostres jugadores. El primer set, amb un saque eficient, amb grans defenses i atacs contundents va permetre al Cresol- CV Oliva posar-se per davant en el marcador (0-1).
El segon set va continuar amb un bon joc de les nostres jugadores i també de les jugadores de Castelló. Va ser el set més vibrant i emocionant de tots on va tindre trams de partit per als dos equips i que al final es va adjudicar el Lledó School l’Illa per 25-22, posant així les taules al marcador (1-1). Perdre aquest set va afectar un poc anímicament a les jugadores que varen perdre el següent parcial d’una manera contundent per 25-12 (2-1).
Però les jugadores d’Oliva volien posar les coses difícils a les jugadores de Castelló i volien almenys arribar al quint set. L’equip es va esforçar fins a l’últim moment però no va poder ser i perquè el tercer set per 25-20.
Després d’un gran partit les jugadores d’Oliva varen perdre per 3-1, però ja varem veure un canvi d’actitud i de cohesió d’equip que fa preveure millora en els resultats en poc de temps.
Donar l’enhorabona al Lledo School L’illa per la victòria i molts ànims a les nostres jugadores per a seguir millorant.

Toni Talavera

Desarrollo y mantenimiento del sitio web del club.