CV Oliva sènior masculí continue invicte

El sènior del CV Oliva viatjava, aquest passat dissabte, a València per fer front al penúltim partit de la temporada. El CV Oliva anava amb la intenció de continuar amb la seua dinàmica positiva i seguir invicte en aquesta fase de la lliga. El partit enfront del CV Altamira es preveia a priori còmode per als nostres jugadors, però els jugadors de l’equip de València no anaven a posar-ho fàcil. Tant és així que, després d’un primer set descontrolat del CV Oliva i un gran joc del CV Altamira, els de València s’anotaren el primer set per un parcial de 27-25. Els jugadors d’Oliva no es trobaven còmodes a la pista i no aconseguien realitzar el joc al qual ens tenen acostumats.
Al segon set es va veure una lleugera millora en el joc dels de la Safor que va permetre posar les taules a marcador amb un ajustat parcial de 22-25.
A partir d’aquest set ja es va veure un joc una mica més dinàmic dels jugadors d’Oliva que va fer que tragueren el partit per un marcador d’1-3 amb els últims parcials de 21-25 i 19-25.
Aquesta nova victòria fa que el CV Oliva sènior masculí continue invicte i líder a la fase de permanència.