Infantil

Derrota ajustada per al Oliva Groc

Derrota ajustada per al Oliva Groc

El passat dissabte 20 de Maig es va disputar el partit del C.V. Oliva Groc contra el C.V. Villena, el penúltim partit de la temporada per a les de Oliva i l’últim que es juga en casa, amb resultat de 2-3 (25-14, 15-25, 25-16, 22-25, 8-15).

Després de tres sets en els que pareixia que el camp era qui triava el guanyador les jugadores del Oliva començaren el quart amb un parcial de 2-10 en contra.

Amb aquest marcador, i amb alguns mes igualats també, la costum era que les jugadores es vingueren avall, però en aquesta ocasió lluitaren el set sense donar-lo per perdut fins al final, com un autèntic equip i, sense llevar mèrit a les rivals, mereixent guanyar.

Després de un set tan intens, les jugadores no pogueren mantenir el ritme i, per primera vegada en aquesta temporada, l’equip no aconseguí emportar-se un quint set.

Una derrota com aquesta es dura, però després de demostrar que saben lluitar i casi remuntar un set perdut, les jugadores del Oliva Groc han donat un pas més en la bona direcció.