Doble jornada Copa de l’aleví roig

Aquest dissabte dia 10 de març va donar lloc a Gandia el tercer i quart partit de copa, on s’enfrontaven el primer partit contra el Gandia Mixt, a priori el partit mes fàcil del dos, i el segon partit contra el Piles.

En el primer partit començaren concentrades i jugant be amb pocs errors, aconseguint el primer set amb prou de marge. El segon set va ser molt paregut al primer. El tercer i últim set el rival es despertà i no aconseguiren separar-se en el marcador fins a la mitat de set on les nostres tingueren una bona ratxa per finalitzar el set.

El segon partit començaren amb molt d’ànim perquè el Piles acabava de guanyar el primer classificat i feia que la lliga mes igualada. Si guanyaven al Piles en aquest partit hi hauria un triple empat en els tres primers classificats. Sabent això les nostres entraren a per totes, a guanyar el partit, emportant-se els dos primers sets. El tercer i quart set va ser per al Piles, molt lluitat per els dos equips. En l’últim set va estar molt igualat, l’Oliva arriba antes al punt de partit per un marge de 3 punts, però no ho van saber aprofitar i uns bons saques del rival varen igualar el marcador; al final els nervis varen poder amb les nostres i el set va ser per al Piles.

Molt bon partit dels dos equips i l’enhorabona  per al guanyador.

Parcials primer partit:    11-21                    13-21                    14-21

Parcials segon partit:     21-15                    21-13                    17-21                    18-21                    14-16