Infantil

Doble partit de la Copa Preferent de l’infantil C.V. Oliva Blanc

Aquest dissabte i diumenge 6 i 7 d’abril l’infantil C.V. Oliva Blanc va disputar els seus dos primers partit de la copa preferent on es jugaven passar a la següent ronda. El rival que els toca fou el Sto. Domingo V. Petrer.

El primer partit es jugà en casa, va ser un dels partit mes igualats que han jugat fins ara. El primer set entraren com es habitual, dormides i amb poques ganes, lo que va fer que el rival guanyés el set fàcil. El segon set es despertaren i feren un bon joc per a guanyar-lo. El tercer set va ser el mes igualat, qualsevol dels dos equips podria haver-lo guanyat, al final se’l emportà Petrer per la mínima. El quart set continuaren igual, igualades, però al final baixaren un poc el ritme les nostres i el rival ho aprofita per imposar-se en el marcador i emportar-se el set i partit.

El segon partit es jugà en casa del rival, va ser un partit difícil on ja venien amb poca confiança per haver perdut el anterior partit i damunt amb un sol canvi. El primer set va estar igualat, on es va decidir en els últims 8 punts, emportant-se el set el rival. El segon set ja entraren amb por, ja que si el perdien no podrien continuar en la copa. Aixina va ser, eixiren  amb por i no aconseguien fer res del que sabien i el rival ho aprofita per emportar-se el set de forma ràpida. El tercer set ja sense jugar-se res entraren mes tranquil·les i aconseguiren tornar a agafar-se al partit, però va ser massa tard i amb el ritme que portava el rival no aconseguiren guanyar-les.

Ara toca agafar forces per al any que ve i no pensar amb el mal sabor de boca que el ha deixat la lliga d’enguany ja que els ha vingut be per espavilar-se i saber lo que es competir en una lliga preferent.

Parcials primer partit:   5-25                        25-19                    26-28                    19-25

Parcials segon partit:     25-18                    25-8                       25-19