Doble victòria del Cresol-C.V.Oliva

Aquesta setmana, el Cresol-C.V. Oliva, afrontava una doble jornada importantíssima per a la seva permanència en la màxima categoria de Cadets.

La doble jornada començava aquest divendres enfront del tot poderós Turmetal-C.V. Gandia.

El partit va ser un dels més bonics i interessants que s’han jugat al pavelló municipal d’esports d’Oliva.

Dos equips entregats i motivats per poder aconseguir la primera plaça en la lliga de permanència.

Tot va començar de cara per a les jugadores de Gandia que aprofitaren la seva qualitat per fer valdre els pocs errors de les jugadores locals.

Gandia guanyava el primer set 19-25. El segon set va ser més igualat si cap, on les jugadores del Cresol feren valdre els bons saques i grans jugades per emportar-se el set per 25-21.

Els dos següents sets varen ser guanyats clarament per part de cada equip. El Gandia s’avançava en el marcador amb un parcial de 16-25 i les jugadores d’Oliva feren la seva feina en el quart set guanyant-lo per 25-17.

El partit, després de dues hores de joc, arribava al set de desempat on qualsevol dels dos equips mereixia i podia aconseguir la victòria.

Aquesta vegada, per primera vegada, aconseguien vencer al club de volei Gandia. L’últim set, que va ser d’infart, va caure del costat de les de casa per 15-13.

A la fi, la victòria va ser per al Cresol-C.V. Oliva per 3-2.

Però la jornada no acabava així. En menys de 12 h de descans, l’equip emprenia el viatge a les terres de Petrer per intentar aconseguir el 4 de 4 en victòries en aquesta fase de permanència.

Les jugadores arribaren molt motivades però molt justetes de forces després del partit del divendres.

El partit comença amb molts errors de comunicació i d’atac provocats pel cansament acumulat.

El partit es va posar molt costera amunt per a les jugadores del Cresol que arribaren a estar 2-1 perdent i 23-20.

Però, si alguna cosa caracteritza aquest equip, és la noblesa i entrega que té. No va donar mai el partit per perdut i tirant de garra i gastant fins a l’última gota d’energia aconseguiren pegar la volta al marcador i guanyar el partit per 2-3.

Després de la marató de volei d’aquest equip i d’haver guanyat els fos partits, posant-se líders de la lliga de permanència, el Club i el seu entrenador vol donar-los les gràcies pels grans resultats i el gran esforç realitzat aquest cap de setmana.