Dura derrota del lider Cañamás Volei Oliva

Aquest dissabte, al pavelló municipal d’esports d’Oliva, es va jugar un partit de la part alta de la classificació.

El partit enfrontava al Cañamás Volei Oliva i al Real de Gandia.

El partit va començar molt dubitatiu i amb molts errors per part de les jugadores d’Oliva que va provocar la pèrdua del primer set per 17-25.

Al segon set, el Cañamás Volei Oliva, va començar a reaccionar i a fer bon joc, tant va ser així que va aconseguir fer els dos següents sets per 25-18 i 25-18.

En el quart set les coses varen estar molt més igualades però la sort va acompanyar al Real de Gandia que va pisar les taules al marcador.

Es va arribar al quint i últim set on la igualtat seguia seguen la tònica, però la victòria va caure del costat de l’equip que va creure més en ella.

El Real de Gandia guanyava el set de desempat per 12-15, adjudicant-se el partit per 2-3.

Donar l’enhorabona al Real de Gandia i animar a les jugadores del Cañamás Volei Oliva que, malgrat la derrota, segueix liderant la lliga.

Un comentario en «Dura derrota del lider Cañamás Volei Oliva»

 • el marzo 30, 2017 a las 6:48 pm
  Enlace permanente

  Me gustaría animar al equipo Juvenil y a su entrenador, Justo.

  Soy consciente que a estas alturas de la liga las fuerzas flaquean y aparecen las dudas; pero eso solo esta en vuestra mente. Creo que sois de los mejores equipos de la liga y que tenéis la posibilidad de llevar este equipo a lo mas alto, pero tenéis que creer en vosotras. Tenéis que ser una piña. Unidas lo conseguiréis.

  Todo el Club está con vosotras, sobre todo las pequeñas jugadoras que os siguen y os admiran.

  Justo, hay que apretar los dientes y entrenar duro. Estamos con vosotr@s. Sabemos que podéis hacerlo. Sabemos que lo vais a conseguir.

Los comentarios están cerrados.