El cadet Groc estrena el any amb bon peu

El passat dissabte 13 de Gener el Oliva Groc va jugar el primer partit del any contra el Alicante 2000 promesas, amb resultat de 3-0 a favor de les locals (25-17/25-23/25-16).

Desprès de varies setmanes sense competir degut a les vacances de Nadal les jugadores del Oliva buscaven recuperar el ritme de competició en aquesta jornada. El primer set va transcórrer sense moltes complicacions, les rivals havien millorat des de la primera vegada que jugaren contra elles però les nostres cadets no san quedat arrere. En el segon les jugadores intentaren incorporar noves jugades que havien estat entrenant però sense molta fortuna, en alguns moments el partit va estar realment igualat i sols la regularitat del oliva el va mantindre per dalt per la mínima. Ja en el tercer set, les nostres aconseguiren mantindre el joc controlat, pujar un poc mes el ritme i no deixar moltes opcions, mentres continuaven intentant les noves jugades.

En aquest partit es va veure que al equip encara li falta un poc de ritme i mes nervi durant el partit, però també es va apreciar la milloria que han tingut les jugadores i la actitud de no conformar-se i continuar millorant.

 

Toni Talavera

Desarrollo y mantenimiento del sitio web del club.