El Cresol-CV OLIVA a la final de la Copa Preferent.

El Cresol- CV OLIVA, aquest passat cap de setmana, jugava 2 partits decisius per a passar a la fase final. El primer partit el jugava el divendres enfront del CV Gandia, equip al qual no havien aconseguit guanyar encara en la present temporada. El partit no va començar de la manera més idònia per a la victòria, ja que el CV Gandia es va adjudicar el primer set del partit. Les jugadores d’Oliva a partir del segon set es van desfer dels nervis inicials i posaren tot per a guanyar el partit. El joc va millorar de manera excel·lent i el partit va canviar de manera dràstica a favor de les del Cresol-CV OLIVA. A la fi i després d’un gran joc, l’equip cadet d’Oliva, va capgirar el marcador i va guanyar el partit per 3-1.
Ja dissabte afrontaven el partit decisiu on, si aconseguien la victòria, ja estaven matemàticament classificades per a la final. El Cresol-CV Oliva va realitzar un partit molt complet davant d’un rival sempre complicat com és el Real de Gandia C.F. G ràcies a l’efectivitat i compromís de l’equip es va aconseguir la victòria per 0-3 i es va firmar el passe matemàtic a la final de la Copa Preferent.
Enhorabona a les jugadores pel seu esforç i per portar, per segon any consecutiu, a l’equip a la final de la Copa Preferent. Agrair també a la pizzeria El Cresol per la seua ajuda i col·laboració a aquest equip.