El Oliva groc s’estrena en la segona fase.

El Oliva groc s’estrena en la segona fase.

El dissabte 18 de març es va disputar el partit del C.V. Oliva Groc contra la Nucia Ciudad del deporte, finalitzant amb el resultat de 3-2 per a les locals (20-25, 25-11, 23-25, 27-25, 15,12)

Amb algunes baixes degut a les falles i amb algunes dificultats per adaptar-se a un sistema defensiu amb bloquejos el Oliva Groc va jugar un partit molt igualat en el que les jugadores demostraren una gran milloria i algunes coses que encara necessiten treball.

Sense contar el segon set, en el que les jugadores del Oliva foren clarament superiors, la igualtat va dominar tot el encontre.

La tensio es va mantindré fins el final i el partit es va decidir per detalls i per moments brillants del equip que cada vegada es comporta i juga mes com un autèntic equip de voley i ens deixa moments de molta emoció i victòries complicades i treballades com aquesta.

Felicitats al equip per aquesta victòria i molts ànims de cara a les pròximes jornades en les que esperem continuen treballant i millorant, individual i col·lectivament.