El sènior del C.V. Oliva cau davant el líder

El passat diumenge 19 de febrer els integrant del sènior masculí del C.V. Oliva es desplaçaren fins al pavelló del C.V. Xativa, actual primer classificat de la fase d’ascens, per a disputar el partit de la jornada, amb resultat de 3-0 en contra (25-15, 26-24, 25-19).

Sense passar per alt que la fase actual es la mes alta per a la que ha aconseguit classificar-se  el sènior del C.V. Oliva en la seua curta historia i que jugar en casa del líder imposa un mínim de respecte, al equip li falta actitud guanyadora.

En el primer set els jugadors estigueren mes pendents del que podien aplegar a fer els rivals que del seu joc i els errors els deixaren deu punts per darrere.

Ja en el segon set l’equip comença a creure que podien plantar-li cara al rival i estigueren per davant en el marcador fins a casi el final, però tancar els sets es un dels majors problemes del Oliva, i els rivals tenien molta mes experiència a pesar de la seua joventut.

L’últim set va ser un tot o res per al Oliva, inclús utilitzant els canvis per a mantenir una formació ofensiva el màxim de temps possible amb tres atacants al front, però no va ser suficient i al final els rivals s‘endugueren els tres punts.

La pròxima jornada el sènior masculí del C.V. Oliva afronta una autentica final en un partit que pot decidir si continua en la lluita per les places per a la final autonòmica