El sènior masculí s’estrena en la fase d’ascens

El sènior masculí s’estrena en la fase d’ascens

El dissabte 4 de Febrer el sènior masculí del C.V. Oliva aconseguí la primera victòria en la fase d’ascens de 1ª autonòmica contra l’equip Voleibol Almoradí amb el marcador de 1-3

Hem tingut que esperar fins a la tercera jornada per a que l’equip estrenés el marcador de victòries, i de punts, en aquesta segona fase de 1ª autonòmica valenciana.

Contra un equip que ja coneixien de la fase de grups i amb sols 7 jugadors més el libero, els jugadors del Oliva remuntaren el partit “a la èpica”.

El partit començà, com pareix ser costum, amb els nostres sèniors un parell de punts per davant, però a mitat de set, com pareix ser costum també, l’equip baixà el seu rendiment.

El pitjor d’eixe primer set va ser la substitució del jugador Josep Sanfélix , per una molèstia en les cames, i que deixà als d’Oliva amb els jugadors justos per a poder continuar competint.

els jugadors del Oliva remuntaren el partit “a la èpica”

Vores contra les cordes va fer que els nostres jugadors tornaren a agafar el punt de intensitat que necessitaven per a igualar el marcador de sets i continuar al mateix ritme la resta del partit, solucionant els errors de anteriors jornades i mostrant la versió bona del C.V. Oliva que esperem sigui la que mantinguin de cara a les pròximes jornades.