Els Alevins s’enfronten entre ells.

Setmana passada finalitzava la copa alevi escolar de volei pista. Va ser una setmana repleta de partits on 2 partits es varen enfrontar entre els equips d’Oliva.
Dimarts de la setmana passada es va disputar el partit aleví C contra l’aleví B. Aquest partit va ser disputadíssim i igualat en tots els sets però la victòria va caure del costat del aleví B per 3-1.
També dijous es va diputar un altre partit entre els equips del nostre club. Aquesta vegada jugaven l’aleví A contra l’aleví C. Aquest partit tmb va ser molt divertit i amb grans jugades per part dels 2 equips. En aquest partit la victòria va ser per a l’aleví C.
Per últim, el dissabte, l’aleví B disputava el seu últim partit a Gandia front al CEIP Joan 23. Aquest partit vas ser disputat en alguns moments però el nostre aleví B va saber fer el seu joc i fer-se amb la victòria per 1-3.
Donar l’enhorabona a totes les jugadores del 3 equips per els grans resultats obtesos i sobretot per el creixement i evolució que han tingut durant el transcurs de la lliga.