Els equips Ayfos Consulting C.V. Oliva realitzen unes grans actuacions a la segona jornada del provincial de Xest.

El passat dissabte 25 de febrer es va realitzar la segona jornada del  provincial  de minivolei al complex educatiu de Xest.

El Club Voleibol Oliva acudia a aquestes jornades amb una representació de sis equips, cinc en categoria femenina( quatre equips alevins i un benjamí) i un  en categoria masculina en col.laboració amb l´Escola Joan XXIII.

Cal resaltar les fantàstiques actuacions de tots els equips,tant  dels  que acudeixen per segona vegada a un provincial , com és el cas del; Ayfos Consulting CV Oliva 5, Cañamás CV Oliva 3 i   Ayfos Consulting CV Oliva 2 i l´equip masculí Ayfos Consulting C.V . Oliva – Joan XXIII ,tots ells van lluitar fins l´ultim partit  per classificar-se per a vuitens de final ,  com els que porten més experiència com és el cas del Ayfos Consulting  CV Oliva 1 i el Ayfos Consulting  CV Oliva 4; que acabaren entre els 8 millors classificats dels 40 participants.

L´equip masculí, Ayfos Consulting CV Oliva-Joan XXII, format per dos jugadors del CV Oliva i dos jugadors de l´Escola Joan XXIII van realitzar un gran paper en la competició masculina. Van jugar cinc partits dels qüals guanyaren tres.

El primer partit amb Dominicas Xàtiva, el conjunt de la Safor no va poder entrar en el partit cosa que va aprofitar el rival. Al segon i tercer  partit, els nostres s´animaren i s´imposaren clarament a Paterna i Claret de Xàtiva, aquest últim amb una gran remontada.

El quart partit va ser contra el Pureza A, un molt bon equip al que els de La Safor van plantar cara.

Ja en el últim partit es van imposar al Claret de Xàtiva B, i tot i guanyar 3 partits no pogueren passar a la següent ronda per diferència de punts.

Enhorabona a l´equip masculí per la seua actuació.

GRUP B
-Ayfos Consulting CV Oliva-Joan XXIII  – Dominicas Xàtiva ( 13-21)
– Ayfos Consulting CV Oliva-Joan XXIII –  CV Paterna B (21-11)
-Ayfos Consulting CV Oliva-Joan XXIII –  Claret Xàtiva A (21-18)
-Ayfos Consulting CV Oliva-Joan XXIII  – Pureza A (15-21)
-Ayfos Consulting CV Oliva-Joan XXIII  – Claret Xàtiva B  ( 21-10)

El Ayfos Consulting CV Oliva 5 va començar la jornada amb una victòria contra C.V Paterna  . Però no tingueren la mateixa sort en el següent partit contra Drac  el qual pergueren . Degut a la derrota, els ànims caigueren però gràcies a la gran treta de les jugadores d’Oliva, pogueren eixir victorioses al següent partit contra R. Altamira . Finalment, amb els nervis per jugar-se passar a la següent fase, l´equip olivense caigué front al Escuela Dos 3 .

Encara que no passaren a la següent fase, el CV Oliva 5 aconseguí guanyar a un equip el qual la jornada anterior a Xest va quedar millor en els resultats, així que es pot afirmar que han fet un bon treball.

GRUP G
-Ayfos Consulting  CV Oliva 5 – CV Paterna  4 ( 21-15)
-Ayfos Consulting  CV Oliva 5   – Drac 1  (10-21)
– Ayfos Consulting CV Oliva 5   – R.Altamira 1 ( 21-12)
– Ayfos Consulting CV Oliva 5  – Escuela 2- 3 ( 11-21)

El Cañamás CV Oliva 3 va realizar una fantástica actuació en el seu grup.
Va guanyar 1 partit i, a punt estagué de adjudicar-se el seus enfromtaments amb Piles 2 i Real de Gandia.

Una llàstima especialment fou l´encontre amb el Real de Gandia.Després d´un partit espectacular de les olivenses , que es situaren  amb 20-15 al marcador, l´equip d´Oliva no va poder tancar el partit, i al final va perdre per  20-22.

Donar l´enhorabona a l´equip i animar-lo a seguir treballant.

GRUP H
– Cañamás CV Oliva 3 – Piles 2     (18-21)
– Cañamás CV Oliva 3 – Real de Gandia  (20-22)
– Cañamás CV Oliva 3 – Dominicas Xàtiva  3  ( 11-21)
– Cañamás CV Oliva 3 – R.Altamira 2( 21-14)

El Ayfos Consulting CV  Oliva 2 va fer molt bona actuació, ja que li va  tocar un grup amb molt bon nivell i les nostres xiques van demostrar que poden competir de igual a igual.

Van guanyar un partit contra l’Alzira  i estigueren a punt de guanyar el primer enfrontament, contra el Claret-Xàtiva , però degut als nervis de ser el primer partit de la jornada se’ns va escapar.

Els enfrontaments contra el Gandia 2 i el Joan XXIII les nostres xiques van demostrar que tenen molt bon nivell de volei i van estar al nivell del rival.

Donar l’enhorabona a tots els equips i a seguir treballant per a millorar dia a dia.

GRUP D
-Ayfos Consulting  C.V. Oliva 2 – Claret Xàtiva 4 (18-21)
-Ayfos Consulting  C.V Oliva 2 – Joan XXIII  (15-21)
-Ayfos Consulting  C.V Oliva 2 – C.V  Gandia 2 (16- 21)
-Ayfos Consulting  C.V Oliva 2 – C.V Alzira 1 (21- 9)

Gran actuació del Ayfos Consulting CV Oliva 1 en els provincials de Xest adjudicant-se el tercer lloc. Va començar perdent el seu primer partit per la mínima, però l´equip  no es va fer enrere i va aconseguir guanyar tots els altres partit del seu grup.

La ratxa va continuar fins a semifinals, on no pogueren contra Pureza 1, però això si, sense deixar de lluitar tots els punts. En l’últim partit per la tercera plaça s’enfrontaven un altre cop  contra el CV Gandia 1, però esta vegada el partit se l’emportaren les nostres fent un molt bon joc.

L’enhorabona per el seu tercer lloc en els provincials de Xest.

GRUP E
– Ayfos Consulting CV Oliva 1 – CV Gandia 1  (18-21)
– Ayfos Consulting CV Oliva 1 – Escuela Dos  2  (21-15)
– Ayfos Consulting CV Oliva 1 – CV Alzira  2  (21-12)
– Ayfos Consulting CV  Oliva  1 – Escola Volei Xàtiva  (21-9)
Vuitens de final
-Ayfos Consulting CV Oliva 1 – Pureza 2  (21-17)
Quarts de final
-Ayfos Consulting CV Oliva 1 – C.V Gandia  2  (21-18)
Semifinals
-Ayfos Consulting CV Oliva 1 – Pureza 1  (23-25)
3er i 4rt Lloc
-Ayfos Consulting CV Oliva  1- CV Gandia 1  (25-20).

L´ equip Ayfos Consulting  CV Oliva 4  va aconseguir un gran  resultat,arribant fins a quarts de final. A la fase  fase de grups  sols va perdre contra el equip de  Pureza 1, estant molt igualat . Una vegada disputat el primer partit el CV  Oliva 4 va encadenar un sèrie de victòries contra el CV Paterna i el CV Quarta.

Per a finalitzar la fase de grups contra el Xàtiva 1,  desprès de que les de Xàtiva  igualaren a 19, aconseguirem posar-nos per davant 21-19 per a finalitzar així un partit molt disputat.

En les eliminatòries, ens tornarem a enfrontar a Dominicas  Xàtiva, aquesta vegada el 3º equip I que ens va dificultar molt la feina, però al final guanyarem en un parcial de 21-17. En el últim partit de quarts de final ens tocà jugar contra el Dominicas  Xàtiva 2, però desprès d´anar per davant quasi tot el partit, al punt número 15, ens igualaren per a realitzar posteriorment un parcial de 6-1 en contra i així perdre el partit. El joc de les jugadores en tot moment va ser molt intens, amb actuacions molt bones per part de tot l’equip. El CV Oliva 4 acaba en una magnífica cinquena posición.

GRUP A
-Ayfos Consulting CV Oliva 4 – Pureza 1 (17-21)
-Ayfos Consulting CV Oliva 4 – CV Paterna ( 21-10)
-Ayfos Consulting CV Oliva 4 – CV Quarta (21-9)
-Ayfos Consulting CV Oliva 4 – Dominicas  Xàtiva 1 ( 21-19)
Vuitens de final
-Ayfos Consulting CV Oliva 4 – Dominicas  Xàtiva 3 (21-17)
Quarts de final
-Ayfos Consulting CV Oliva 4 – Dominicas  Xàtiva 2 ( 16-21)

Crònica realitzada pels  entrenadors dels equips : Raül Sánchez, Sergi Forrat, Miguel Peiró, María Borràs, Javi Pérez i Josep Sanfèlix.