Uncategorized

Emocionant jornada per als equips infantils de rendiment Ayfos Consulting Volei Oliva

Aquest dissabte el nostre equip Ayfos Volei Oliva 2 enfronta un partit importantissim per al desenllaç de la seva lliga.
L’infantil Ayfos Volei Oliva 2 ha tingut, fins ara, uns partits molt complicats i exigents. Les nostres jugadores han anat donant la cara en cadascun d’ells i han millorat d’una gran manera el seu joc. Aquest dissabte tenen l’oportunitat de posar-se al capdavant de la seva lliga i amb possibilitats de  passar a la següent fase.
Una victòria pot ser la gran recompensa que aquestes jugadores mereixen per el seu treball, esforç i dedicació. Vos esperem aquest dissabte al pavelló d’esports d’Oliva a les 11:00h per disfrutar del partit.
Ayfos Consulting Volei Oliva 2 — C. Claret Xàtiva A
Per altra banda l’ Ayfos Consulting Volei Oliva 1, es desplaçarà fins a Castelló per jugar un doble enfrontament contra els equips de L’ Illa Grau.
El primer partit serà a les 10:00 contra el Izq Illa Grau.L ‘ equip tractarà de consolidar la tercera plaça per garantir matemàticament la classificació a la següent fase.
A continuació jugarà contra el líder del grup:Lledó School Illa Grau.
L’ equip i afició viatjaran  a Castelló amb autobús, i aprofitant el viatge, presenciaran el partit de Superlliga Masculina 1 :
CV Mediterraneo- CV Melilla
( En la foto, les jugadores dels dos equips Ayfos Consulting que el passat dissabte 13 de febrer van disputar un partit amistós.
El resultat va ser un contundent  3-1, a favor del Ayfos Consulting Volei Oliva 2)