Infantil: Continua el creixement del C.V. Oliva Groc

El dissabte 19 de Novembre el C.V. Oliva Groc va disputar el partit corresponent a la 6ª jornada en casa del Fabrequer Sant Joan Promeses, partit que finalitza amb el resultat de 3-0 (25-17, 25-14, 25-15).

publi-entrada-01

La jornada es presentava complicada ja que les nostres jugadores tenien que enfrontar-se al quart classificat del seu grup, un rival difícil que jugava en casa. Sabent això i sense contar el resultat final, pràcticament tot son bones noticies per al equip; en tots els sets anotaren mes punts que de costum, es van mantindre mes temps jugant, cada punt estava tan renyit que els dos equips tenien que atacar varies vegades abans de aconseguir-lo, els errors que normalment castigaven al equip van començar a solucionar-se i en la grada l’afició del Oliva era la que mes animava.

També en el aspecte psicològic es va notar una millora, els nervis continuen presents però cada vegada es mes un moment concret que un estat del equip al complet.

En resum, es pot dir que el Oliva Groc va disputar un dels millors partits que ha disputat fins ara, cert es que encara queden moltes coses en les que han de continuar treballant, però amb menys de tres mesos de vida el equip mes jove de rendiment del nostre club ja comença a plantar cara als majors.

cvo-ptr-inf