Infantil: Primera victòria del C.V. Oliva Groc

El dissabte 26 de Novembre l’equip mes jove de rendiment del nostre club va aconseguir la seua primera victòria amb el resultat, C.V. Oliva Groc 3-2 La Nucia (17-25 / 25-20 / 25-27 / 25-13 / 16-14) un partit a cinc sets on l’emoció va durar de principi a final.

publi-entrada-01

Després de un inici complicat en el que les jugadores estaven massa nervioses, l’equip aconseguí re composar-se i emportar-se el segon set.

L’ajustat marcador del tercer demostra que les nostres no van baixar la intensitat en ningun moment i justament per això aconseguiren el quart set sense moltes complicacions.

Les xiquetes del Oliva Groc entraven en territori desconegut, un quint set, l’últim, el més curt i difícil de tots, i en un partit amb més tensió fora del camp de la que correspon a aquesta categoria. El començament va ser dur, les nostres casi perden la concentració i el ritme del partit, però al final varen ser les d’Oliva les que mantingueren la calma i aportaren les millors jugades per emportar-se aquest partit tan disputat.

Enhorabona a les jugadores per aquesta primera victòria i molts ànims a tot el equip per a continuar millorant i competint.

Gracies per deixar el teu comentari i/o compartir en xarxes socials

cvo-ptr-inf