Jornada doble per a l’aleví groc

Aquest dissabte dia 3 de març va donar lloc a Gandia el tercer i quart partit de la lliga, el primer partit s’enfrontaven al U.E. Gandia i en el segon la tornada contra el Gandia 1 que ja els havia guanyat.

El primer partit entraren totes concentrades i fent el seu joc, donant poques possibilitat al rival, sols en el tercer set es relaxaren un poc i el U.E. Gandia ho aprofità, lo que va fer que les nostres no pogueren separar-se en el marcador, sols en els dos últims punts es decidí el set. Victoria important per aconseguir medalla en la lliga.

El segon partit entraren molt nervioses ja que el rival ja les havia guanyat una vegada però poc a poc anaren tranquil·litzaren fent un bon joc lo que els porta a guanyar els dos primers sets. En el tercer set ja mes confiades començaren a perdre molts punts i els torna el nerviosisme, el set va ser per al Gandia. En el quart set continuaren igual i el rival o aprofità per igualar el marcador en sets . En el quint i últim set on els dos equips es jugaven ser el primers de la lliga, es notà que ningun volia perdre i el set estigué molt igualat i emocionant fins el dos últims punts on els toca sacar a les nostres i gracies a dos bons saques aconseguiren finalitzar el set i emportar-se el partit. Victoria importantíssima per a ser primeres de grup.

Parcial primer partit:      14-21                    11-21                    19-21

Parcial segon partit:       14-21                    17-21                    21-19                    21-17                    13-15