Juvenil: Gran victòria a domicili del Cañamas volei Oliva

Aquest dissabte, al pavelló del Raval de Gandia, es va jugar un dels partits més intensos de tota la temporada.
A les 16:00h començava el derbi saforenc entre el U.E. Gandia i el Cañamas volei Oliva.
El partit va començar molt igualat amb un gran intercanvi de punts espectaculars i amb un joc impecable per part dels dos equips.
El primer set va ser el més peleat i costós del partit però a la fí el set va caure del nostre costat per 29-31.
El Cañamas volei Oliva seguia intractable en el segon set del partit fent pujar el  0-2 al marcador per un contundent 7-25.
Una vegada fet el 0-2 el Cañamas volei Oliva va acusar una mica el gran esforç fet fins el moment i en un set amb alguns errors no forçats va provocar que el U.E. Gandia recurtara distancies i posara el 1-2  en el marcador per 25-22.
En el quart set les coses seguien la mateixa tònica que el tercer set. El cansanci i els nervis es van apoderar de les jugadores del cañamas volei Oliva i el U.E.Gandia va posar les taules en el marcador emportant-se el set per 25-21.
Una vegada arribats a aquest últim set els dos equips volien aconseguir tancar el partit. El quint set va escomençar molt mal per a les nostres jugadores que varen entrar amb la por de veure que el partit s’estava escapant i el U.E. Gandia va aprofitar aquesta situació per posar-se en un 7-0 per davant en aquest últim set.
En aquest moment es va demanar un temps mort per animar a les jugadores i intentar reaccionar i salvar el partit.
A partir d’aquest moment les jugadores varen treure tot el que quedava i varen aconseguir una espectacular remuntada que va servir per adjudicar-se l’últim set per 9-15.
Per tant el Cañamas volei Oliva va conseguir una importantissima victòria per 2-3 a domicili.
Donar l’enhorabona als 2 equips per el partit que varen oferir. També a l’afició per animar desde principi fins al final. Però sobre tot donar l’enhorabona a totes i cada una de les jugadores del Cañamas Volei Oliva que varen donar tot el que tenien per aconseguir la victòria.
GRACIES