Juvenil: U.E. Gandia front el C.V. Oliva. Un partit molt igualat, emocionant i intens.

Ahir diumenge es va disputar un grandíssim partit de la 2on autonòmica juvenil femenina, al pavelló multiusos de Gandia.
El partit enfrontava al U.E. Gandia front el C.V. Oliva. El partit com era d’esperar va ser molt igualat, emocionant i intens.
El primer els dos equips varen eixir be, va ser un set disputat de principi a final i caigué del costat del Real per un ajustat 25-21.
El segon set va ser un set bordat per part de les jugadores d’Oliva o varen ser molt contundents en els saques i els seus atacs aconseguint el set per 17-25 i igualant el partit 1-1. A partir del 3er set començava l’emoció.
El C.V Oliva seguia desplegant un gran joc que va fer que es posara 23-17, a dos punts de tancar el segon set, però les preses per fer els punts restants varen provocar errors que dugueren a la remuntada del U.E. Gandia per endur-se el set per 26-24 i posar-se 2-1 en el marcador.
Arribem al 4t set el C.V. Oliva seguia amb molt bon joc, tornàvem a situar-se en el set en un 24-20 i a les jugadores del Oliva els tornava a entrar la por a tancar el set però aquesta vegada ho aconseguiren amb patiment per 23-25 posant el 2-2 al marcador.
Aplegava l’últim set, el definitiu, on les forces ja estaven al límit després d’estar jugant 2 hores sense parar. En este set el U.E. Gandia va fer valdre el factor camp i amb l’ajuda de la seva afició aconseguiren el definitiu 3-2 i la victoria.
Donar l’enhorabona a les jugadores del C.V. Oliva per els desgast i la lluita d’ahir i com no al U.E. Gandia per la seva victoria.
Crónica: Justo Pons