Partidàs i derrota del Cañamas Volei Oliva

Partidàs i derrota del Cañamas Volei Oliva.

Aquest dissabte, el Cañamas Volei Oliva, es desplaçava a Paterna per defendre el primer lloc en la classificació.

El partit va ser trepidant, molt emocionant i amb molt bon joc dels dos equips. El partit es va posar molt costera amunt per a les jugadores d’Oliva que encaixaren un 2-0 en contra.

Aquest 2-0 no reflecteix el gran joc que les jugadores del Cañamas estaven realitzant, però que errors puntuals varen fer que els dos sets caigueren del costat de Paterna per 26-24 i 25-18.

A partir d’aquest 2-0, les jugadores del Cañamas Volei Oliva no varen decaure, estaven convençudes de què el partit el podien guanyar i que si seguien fent el mateix joc i mantenien la concentració podien remuntar el partit.

Doncs així va ser, les jugadores tiraren d’orgull i de compenetració d’equip i aconseguiren empatar el partit a dos amb parcials 12-25 i 24-26.

El partit arribava al set de desempat, al set que definia el partit. El Cañamas, fruit del cansament i del gran esforç realitzat tot el partit, no va eixir amb la concentració que requeria aquest últim set i es va perdre per 15-8.

Donar l’enhorabona per la millora i per la victòria al, i com no, també donar l’enhorabona a les jugadores del Cañamas Volei Oliva que no va abaixar els braços en tot el partit i va confiar sempre en la victòria.