Partit d’infart del Oliva Groc

publi-entrada-01

El dissabte tres de desembre va ser un gran dia per a la categoria infantil del C.V. Oliva, els tres equips aconseguiren la victòria amb el resultat de 3-0. En el cas del Oliva Groc visitaven al Playas de Benidorm B i els parcials van ser de 20-25, 22-25, 21-25.

Deixant de banda els punts el partit del dissabte contà amb tot el que un bon partit deu tindre. L’afició, es un factor important i les nostres jugadores contaven amb les companyes del Oliva Roig que havien viatjat amb elles per a un partit que s’havia jugat prop, apart dels seus acompanyants, des de la grada aconseguiren motivar al equip cada vegada que eu necessitaven.

L’emoció, va estar present durant tot el partit, en ningun moment un dels dos equips tingué un clar avantatge i les pròpies jugadores de Oliva notaven com el cor els funcionava mes accelerat de lo normal.

Per últim, i tal vegada el més important per a un equip que acaba de començar a competir, la diversió, en el fons les xiquetes estan jugant a voley per a divertir-se fent esport i en aquest partit en poques ocasions el somriure va abandonar la cara de les jugadores i en conseqüència demostraren tot el que poden fer sense que la por a fallar les frenara de cap manera.

El partit va ser un intercanvi de jugades constant, on ningun dels dos equips volia donar cap baló per perdut. Cada punt es lluitava i es celebrava com si fora l’últim i sols al final es podia veure que era l’equip d’Oliva el que tenia un xicotet avantatge que les jugadores aconseguiren mantenir de cara al final de cada set.

Gracies a la magnifica actuació de totes les jugadores, i amb un poc d’ajuda de la nostra gran afició, el Oliva Groc aconseguí el seu primer 3-0 a favor i amb els punts que ens dona la victòria abandonar l’última plaça en la classificació del grup.

Enhorabona a les jugadores i molts ànims de cara als pròxims enfrontaments.

cvo-ptr-inf