Infantil

Segueix la ratxa de victòries de l’infantil preferent C.V. Oliva

Aquest dissabte 25 de gener l’infantil preferent C.V. Oliva va disputar un nou partit en la lliga preferent a casa on s’enfrontava al UBE L’Illa Grau. Amb esta victòria ja es la quarta seguida.

En el primer set començaren com ve sent habitual, perdent en els primers punts del set, encara que aquesta vegada perderen mes dels habituals, començaren mal i sols aconseguiren remuntar quan l’altre equip arribava als últims punts del partit, però va ser massa tard i ho pagaren perdent el primers set. El segon set començaren con van acabar l’anterior, animades i amb ganes de guanyar i es lo que feren, sense deixar cap possibilitat de remuntar el set. El tercer set va estar empatat, amb cap dels dos equips aconseguia imposar-se en el marcador, al final les nostres ho varen aconseguir arribant al final del set i el guanyaren. El quart set va ser un calco de l’anterior i el guanyaren amb la mateixa diferencia de punts.

Parcials:               19-25                    25-15                    25-19                    25-19