Infantil

Últim partit de lliga de l’infantil C.V. Oliva Blanc

Aquest dissabte 23 de març l’infantil C.V. Oliva Blanc va disputar el seu últim partit en la lliga preferent, on s’enfrontava al C.V. Xàtiva 1 quint en la lliga.

Era un partit difícil, però al no jugar-nos res en la classificació jugaren un poc mes les jugadores que havien tingut menys minut en la lliga. Aixina i jugant amb noves posicions no varen fer un mal partit per acabar la lliga. Els costa arrancar i agafar-se a jugar amb les noves posicions, però poc a poc i amb alguns erros en les posicions aconseguiren fer el que l’entrenador els dia. En els 3 sets entraren un poc amb nervis, lo que va fer que les primeres mitats dels set foren favorables per als rivals, els finals de sets foren un poc mes favorables per a les nostres. Al final perderen 3-0.

En definitiva, per a estar en una lliga on no deurien d’estar ho han fet molt be jugant contra equips clarament mes forts que elles. Tot açò serà favorable per a elles ja que per al any que ve es notaran mes preparades per afrontar la nova lliga.

Parcials:               25-11                    25-12                    25-16