Cadete

Un any més en la màxima categoria Cadet

Aquesta setmana, el Cresol- C.V. Oliva, afrontava la setmana més important de la temporada.

Li esperaven dos partits contra dos grans equips. El divendres li tocava jugar enfront del Volei Quart, equip que sempre ha sigut molt dur i els partits contra elles molt complicats. Aquest divendres no anava ser diferent. Es va veure un partit molt disputat i amb les forces molt igualades, però les jugadores d’Oliva demostraren que en aquest tram final de lliga estan en un nivell més alt de motivació que fa que sàpiga mantenir la calma i resoldre els partits. A la fi, el resultat va ser Volei Quart 1-3 Cresol-C.V.Oliva.

L’endemà, les jugadores del Cresol visitaven les instal·lacions del C.V. Gandia. Aquesta vegada varen ser les instal·lacions exteriors, les quals no reunien les millors condicions per disputar un partit. El Sol estava fort i el vent feia acte de presència més sovint del que haguérem volgut. Tots aquests factors feien del partit una mica més complicat si cap.

Les jugadores d’Oliva varen eixir amb les piles carregades i disputaren els dos primers sets de manera impecable i posant al marcador el 0-2. En el tercer set les forces baixaren, els nervis afloraven i es veia que en moments es bloquejaven en la pista. Tot açò va provocar que el Gandia agafara aire i posara l’1-2 al marcador.

El quart set pareixia que agafava la mateixa tònica que el tercer. Les jugadores del Cresol no aconseguien trobar el ritme de partit i les de Gandia aconseguiren agafar una xicoteta avantatja al set.

Després d’un temps mort, on es va intentar animar a les jugadores i llevar-les un poc de pressió, l’Oliva tornava a jugar com havia fet en els dos primers sets i va aconseguir endur-se el set i el partit per 1-3.

Després d’aquest cap de setmana de partits i victòries, el Cresol C.V. Oliva, ha aconseguit la permanència en la màxima categoria cadet.

El C.V. Oliva i el seu entrenador, volem donar l’enhorabona, a les jugadores, per la gran temporada realitzada i per aconseguir l’objectiu de romandre en la màxima categoria cadet.