UN INICI QUE IL’LUSIONA

Ahir començava la lliga regular per al sènior masculí del C. V. Oliva. Una lliga que s’iniciava contra un dels equips més forts, el ALTEALIFE.

Les sensacions abans del partit eren dubitatives pel poc de temps de preparació que s’ha tingut per l’inici prematur de la lliga.

El nostre equip va entrar un poc gelat a l’encontre i amb molt de respecte al contrari. Però va deixar veure, en el primer set, que no anava a posar les coses fàcils al contrincant. El primer set caigué de l’equip visitant per 18-25.

Al canvi de camp hi havien sensacions enfrontades. Sabíem que hi havia potencial per fer front al partit, però el set en contra pesava en el nostre cap.

Així i tot, el C. V. OLIVA, es va armar de valor i després d’un segon set molt disputat va posar la igualada al marcador amb un parcial de 25-22.

La moral del nostre equip tornava a ser positiva, però un inici dubitatiu, en el tercer set, va fer que l’ALTEALIFE es distanciés en el marcador. Tant és així, que el C. V. OLIVA es va trobar amb un 11-18 en contra. Però l’equip local va decidir no donar el set per perdut i reaccionà d’una manera espectacular, posant el 23-23 al marcador.

En aquests moments, l’equip alacantí va fer valdre la seva experiència i s’adjudicà el tercer set, posant l’1-2 al marcador, amb un parcial de 23-25.

Aquest set no va afectar anímicament al nostre equip que va eixir al quart set convençut de què les coses estaven fent-se bé i que la remuntada era més que possible.

El C. V. OLIVA va eixir contundent des de l’inici i li va demostrar a l’equip visitant que el partit no havia acabat. Aquest set va posar l’empat a dos al marcador amb un contundent parcial de 25-15.

Arribàvem al quint set, després de quasi dos hores de partit. Les forces anaven molt justes en els dos equips i sabien que el partit anava a decidir-se per detalls o merament la sort en cada punt. A la fi, després de dos hores i deu minuts de partit, la victòria es decantà per l’equip visitant,  amb un parcial de 10-15.

El C. V. OLIVA no va poder endur-se la victòria, però va demostrar que és un ferm candidat per a estar en els llocs capdavanters de la classificació.
L’equip vol agrair el suport de l’afició, que amb la seva espenta mai vàrem deixar de creure en la victòria.

Vos esperem, el dia 30 de setembre, per a que ens torneu a animar enfront del ESET-VAO ONTINYENT.

Toni Talavera

Desarrollo y mantenimiento del sitio web del club.