Victoria ajustada de l’infantil preferent C.V. Oliva

Aquest divendres 14 de febrer l’infantil preferent C.V. Oliva va disputar un nou partit adelantat en la lliga preferent on s’enfrontava a C.V. Torrent.

Començaren el primer set com sempre i acabaren amb poc de ritme, lo que el rival posant-li mes ganes aconseguiren guanyar el primer set a favor de elles. El segon set canviaren un poc i entraren amb mes ganes per a podar emportar-se el segon set i ho aconseguiren. El tercer set va estar molt igualat, on qualsevol dels dos equips podia guanyar-lo, però al final amb molts fallos tontos les perjudicaren i perderen el tercer set. El quart set aconseguiren remuntar i emportar-se’l per poder arribar al quint set. En l’últim set, la primera part va estar molt igualada fins el canvi de camp, on anaven perdent per un punt, per sort aconseguiren jugar el final de set mes o menys com saben i pogueren emportar-se el set i el partit amb molt de sofriment.

Parcials:               25-21                    19-25                    25-23                    21-25                    12-25