Infantil

Victoria al límit del Oliva Groc

Victoria al límit del Oliva Groc

El dissabte 28 de gener es va disputar el partit que enfrontava al C.V. Villena contra el C.V. Oliva Groc, partit que finalitza amb un marcador de 3-2 (25-23, 26-28, 17-25, 25-18, 16-14) a favor de les nostres jugadores.

Era un encontre important per al equip, rivals directes en la classificació i amb una derrota per al Oliva l’ultima volta que havien jugat, les jugadores anaven amb ganes de emportar-se la victòria.

Tècnicament el Oliva Groc es va superar, controlaven el baló i les jugades funcionaven amb mes facilitat que mai, però el que ens sobrava de tècnica ens faltava de concentració.

En moltes ocasions les rivals tornaven la pilota al segon o primer toc i les nostres jugadores no seu esperaven.

l’equip demostra una vegada més la seua evolució

Després de un primer set ajustat, el joc irregular de les rivals i algunes decisions arbitrals qüestionables li van costar al Oliva el segon i tercer set, per sort el equip contava amb companyes que donaren la cara quan algunes necessitaven aclarir-se les idees i gracies a això igualaren el marcador.

En el quint set les jugadores s’imposaren als nervis i acabaren guanyant-lo per la mínima mantenint la tensio del partit fins al final.

D’aquesta manera l’equip demostra una vegada més la seua evolució i es consolida en la novena posició del seu grup.

Gracies per compartir en xarxes socials.