Victòria sofrida contra el Real de Gandia

Aquest dissabte passat començava la Copa per al nostre cadet de preferent. El primer partit va ser contra, el sempre complicat, Real de Gandia C.F. El partit va començar molt còmode per a les jugadores del Cresol que, realitzant un gran joc, es varen posar 2-0 (25-17 / 25-19). A partir del 3r set, l’equip es va desconnectar un poc i tenia errors que feien que l’equip no pogués jugar com els 2 primers sets. El real també, en aquest set va millorar el seu joc i sobretot, la seua defensa que va fer possible posar el 2-1 (18-25) al marcador. Passant al 4t set, aquest va ser el més igualat del partit on els 2 equips varen jugar de tu a tu i 2 errades no forçades varen fer que el set caigués del costat de les jugadores del Real i es posés l’empat al marcador. Arribava el 5é i definitiu set on el Cresol CV Oliva va eixir per totes i s’endugué el set i el partit amb un últim parcial de 15-10.
Aquesta primera victòria en la Copa Preferent fa que l’equip sume 2 punts importantíssims per poder classificar-se per a la fase final d’aquesta copa.
El pròxim partit serà aquest dijous dia 19 d’abril, a les 18.00 h i en el pavelló del Raval (Gandia), contra el CV Gandia. Esperem poder aconseguir una victòria que ens posaria les coses més encarades per a eixa «final four«.