BON PARTIT DEL OLIVA GROC

El passat diumenge 9 es va jugar el partit que enfrontava el CV Oliva Groc, contra el CD Biarense B, partit que finalitza amb el resultat de 0-3 (18-25, 19-25, 13-25) en contra del Oliva. Sols eren sis jugadores per a disputar aquest partit.

El primer set va començar amb un poc de nervis i l’equip rival va agarrar un poc de ventaja al marcador. El set va estar molt igualat, ja que les xiques van jugar molt be però amb els nervis del principi i algunes errates al saque es van endur el primer set.

Al segon set, l’equip va començar amb molt bona actitud i va mantindré la concentració durant tot el set. Hi hagueren jugades molt bones i el marcador va estar igualat fins al final però el segon set també se’l va emportar el rival.

Al tercer set els ànims de les xiques van decaure i van donar per perdut el partit abans de començar el tercer set. Es van mantindré jugant be però a mitat del set es van vindre a baix i van baixar un poc el nivell de joc al que estaven jugant.

En general el partit va estar a un bon nivell. Enhorabona al CD Biarense B per la victòria i moltes gracies als patrocinadors: Ayfos Consulting, Pan-Pan i Panneluss.