Debut impressionant del C.V. Oliva a la Copa d’Espanya.

L’edició del 2017 de la Copa d’Espanya de Voleibol ha estat per al Club de Voleibol Oliva inoblidable. Inoblidable per dues raons, una perquè és la primera vegada que aquest club participa en la Copa d’Espanya, i la segona perquè el seu pas no ha estat indiferent.

Hem presentat dos equips, el cadet El Cresol C.V. Oliva i el Juvenil Cañamás Vòlei Oliva. El primer competia en la categoria Cadet 4 i el segon en Juvenil 2. Tots dos han aconseguit millors resultats que els que ens havíem marcat, hem superat les expectatives i han demostrat que saben fer front als marcadors adversos, fins i tot per a remuntar un tanteig de 16 – 23 en contra i guanya el set per 26 – 24. Els que hem tingut la sort de poder estar allí, hem pogut respirar l’ambient que hi havia, palpar els sentiments que estaven a flor de pell, el nerviosisme que anava en augment a mesura que anàvem pujant nivells. Ha hagut risses, llàgrimes, crits, abraçades, … en fi, tot allò que només l’esport es capaç de transmetre, i al nostre cas, l’esport és el VOLEIBOL.

L’equip juvenil Cañamás Vòlei Oliva ha aconseguit una meritosa novena plaça en la seua categoria, i el cadet  El Cresol C.V. Oliva va arribar a acaronar la copa al remuntar un marcador advers i aconseguir empatar i que fora al set definitiu on es decidirà tot. Un subcampionat d’Espanya no és qualsevol cosa, hem de saber valorar el potencial del material humà del que disposa el club i posar-lo en valor.

Des del Club volem donar les gràcies en primer lloc als vertaders responsables de que aquest projecte ha estat realitat, i estos són les mares i pares de les jugadores que amb el seu esforç fan possible que les xiquetes practiquen el vòlei i puguen assistir a esdeveniments com aquests.

En segon lloc a Cañamás Hnos. i a Pizzeria El Cresol agrair la esponsorització dels equips participants i que amb el suport econòmic que representa puguen materialitzar-se estes il·lusions.

Gràcies als entrenadors que dediquen l’esforç per tal de que les xiquetes arriben a estimar aquest meravellós esport i pugen desenvolupar-se i sentir-se realitzades amb la pràctica del Voleibol. Gràcies Maria, gràcies Justo, gràcies Adolfo, gràcies Jesús, gràcies Juan Pablo, gràcies Miguel. I personalment, vull agrair a la persona que des del primer moment va creure en que açò era possible i ho va empentar endavant, sense ella no hagués estat possible, al igual que altres coses del Club. Aquest pilar fonamental del Club de Voleibol Oliva no és altre que Elena Mena. Moltíssimes gràcies per tot el que fas.

Ja no queda més que desitjar-vos Feliç Any 2018 i que aquest any marque un punt  d’inflexió.

 

FELIÇ ANY NOU !!!!

 

Debut impresionante del C.V. Oliva a la Copa de España.

La edición 2017 de la Copa de España de Voleibol ha sido inolvidable para el Club de Voleibol Oliva. Inolvidable por dos razones, primero porque es la primera vez que el C.V. Oliva participa en la Copa de España y segunda porque su paso por la misma no ha sido indiferente.

El C.V. Oliva ha presentado dos equipos en esta competición, el cadete El Cresol C.V. Oliva en la categoría cadete 4 y el juvenil Cañamás Vòlei Oliva que competía en la categoría Juvenil 2. Ambos equipos han conseguido superar las expectativas y han demostrado su carácter luchador para sobreponerse a resultados adversos, tanto como para superar un marcador en contra de 16-23 y ganar el set por 26-24 consiguiendo un parcial de 10 – 1. Los que hemos tenido la suerte de poder estar allí, hemos respirado el ambiente, palpado los sentimientos a flor de piel, el nerviosismo que iba en aumento a medida que íbamos escalando posiciones. Ha habido risas, lágrimas, gritos, abrazos, … todo aquello que sólo el deporte es capaz de trasmitir, y en nuestro caso, el deporte se llama VOLEIBOL.

El equipo juvenil Cañamás Vòlei Oliva ha conseguido una merecida novena plaza en su categoría, y el cadete El Cresol C.V. Oliva llegó a acariciar la copa al remontar un set en contra y empatar el partido, pero el set definitivo cayó en nuestra contra. Un subcampeonato de España no es cualquier cosa, hemos de saber valorar el potencial del capital humano del que disponemos y ponerlo en valor.

Desde el Club queremos agradecer en primer lugar a los verdaderos responsables que han hecho realidad este proyecto, las madres y padres de las jugadoras, que con su esfuerzo hacen posible que las niñas practiquen el voleibol y puedan asistir a eventos como este.

Gracias a Cañamás Hnos. y a Pizzería El Cresol por la esponsorización de los equipos participantes y por el soporte económico que hace que proyectos como este puedan salir adelante.

Gracias a los entrenadores que con su esfuerzo consiguen trasmitir a las niñas el amor por este maravilloso deporte y que puedan desarrollarse y sentirse realizadas con la práctica del voleibol.  Gracias Maria, gracias Justo, gracias Adolfo, gracias Jesús, gracias Juan Pablo, gracias Miguel. Y personalmente quiero expresar mi agradecimiento a la persona que desde el primer momento creyó que era posible y nos empujó a llevarlo a cabo, sin ella no hubiera sido posible. Es un pilar fundamental en la estructura del Club de Voleibol Oliva, y no es otra que Elena Mena. Muchas gracias por todo lo que haces.

Ya no me queda más que desear a todos un Feliz año 2018 y que este año marque un punto de inflexión.

 

FELÑIZ AÑO NUEVO !!!

Josep Naya

Presidente del Club Voleibol Oliva

A %d blogueros les gusta esto: