Derrota davant un gran CV XÀTIVA

Dissabte a les 20.30 h, l’equip sènior masculí d’Oliva jugava a Xàtiva.

Ens enfrontàvem a un equip jove però d’una gran qualitat. Gran part de l’equip contrari són jugadors convocats amb l’equip de super lliga 2 masculina.

No obstant això, l’equip d’Oliva, no es va tirar enrere i va plantejar un partit de tu a tu. Tant és així que el primer set, després d’un gran joc, caigué de costat dels nostres per 22-25.

Al segon set els nostres jugadors minvaren el seu rendiment i va deixar que l’equip contrari agafara aire i millorara el seu joc posant l’1-1 en el marcador amb un parcial de 25-19.

El Xàtiva va tindre més sang gelada…

Arribàvem al tercer set. aquest set va ser igualadíssim de principi a final, on el nostre equip tingues dos punts de set que no va saber aprofitar.

El Xàtiva va tindre més sang gelada i es va adjudicar el set amb un parcial de 31-29.

Ja en el quart set i amb el desgast físic i emocional del tercer va fer que els nostres jugadors no trobaren el ritme de joc necessari per fer front a un grandíssim equip com el CV XÀTIVA i va perdre el set i el partit amb un últim parcial de 25-21.

Ara ens venen 3 partits importantíssims on necessitarem el suport de tots per poder tornar a situar-nos en els llocs capdavanters de la classificació.

Donar l’enhorabona al CV XÀTIVA i molts ànims al nostre sènior per afrontar els següents partits.

 

Toni Talavera

Desarrollo y mantenimiento del sitio web del club.