Derrota després de dos jornades de descans

Aquest dissabte al matí es disputava al pavelló municipal d’Oliva el partit del Cresol-CV OLIVA de preferent. Aquesta vegada ens enfrontàvem al CV PATERNA.

A priori havia de ser un partit còmode per a les nostres jugadores, però les dues setmanes de descans més alguna novetat en la tàctica i posicions d’algunes jugadores varen passar factura en el resultat.

El partit va començar molt costera amunt per al Cresol-CV OLIVA que va encaixar un parcial de 0-10.

No aconseguíem rebre bé i això comportava que l’equip contrari fes els punts amb molta facilitat. L’equip va reaccionar, però una mica massa tard i va perdre el set per 20-25.

Al tercer set les coses es varen igualar moltíssim…

El segon set va ser una altra història, l’equip d’Oliva va eixir molt concentrat en recepció i defensa, i contundent en atac. Aquest set caigué fàcilment del costat local per 25-14.

Al tercer set les coses es varen igualar moltíssim, amb un bon joc dels dos equips. Però els errors no forçats que tingué el nostre equip va fer que l’1-2 pujara al marcador amb un parcial de 25-27.

Arribàvem al quart set, on les jugadores del CRESOL-CV OLIVA venien un poc desmotivades per haver perdut el set anterior i els nervis feren que el quart set i el partit es decantara per a les jugadores de Paterna 1-3 amb un parcial de 21-25.

No va ser un partit on es vegues el joc que les nostres jugadores saben fer. Els canvis en l’equip i les dues jornades de descans no deixaren veure el nivell de les nostres.

Donar l’enhorabona al CV PATERNA i animar a les nostres jugadores a seguir treballant per millorar els resultats.

Toni Talavera

Desarrollo y mantenimiento del sitio web del club.