Infantil

Doble partit de l’infantil preferent C.V. Oliva

Aquest divendres  8 i dissabte 9 de novembre l’infantil preferent C.V. Oliva va disputar un partit aplaçat contra el C.V. Valencia i el segon partit va ser el de la jornada contra el C.V. Torrent.

En el primer partit començaren amb un altre sistema de joc diferent al que estan acostumades, els resultà difícil el jugar be, però el primer set aconseguiren emportar-se’l amb marge en el marcador. El segon set començaren un poc perdudes en el camp i es notà, ja que va estar igualat fins als últims punts on aconseguiren guanyar-lo. El tercer set tornaren a jugar amb el sistema habitual i aconseguiren jugar com saben per guanyar el set i el partit.

El segon partit, vist els resultat i com jugaren en l’anterior partit, jugaren amb el sistema habitual. El primer set començaren com ve sent habitual, perdent en els primers punts del partit, però aconseguiren remuntar per la mitat de joc i guanyar el set. El segon set començaren altre vegada perdent en el primer punts, poc a poc anaren igualant el marcador fins remuntar i guanyar el set. El tercer set ja mes confiades aconseguiren guanyar-lo lluitant cada punt.

Parcials primer partit:    25-11                    25-22                    25-8

Parcials segon partit:     25-18                    25-16                    25-17