Dos victòries que ens impulsen a la segon posició!

El nostre equip sènior masculí continua sorprenent en la lliga de 1ª autonòmica.

Després que la primera jornada pergueren el partit per un ajustadíssim 2-3 front a l’actual líder, aquest divendres el C.V.Oliva s’enfrontava contra el vigent campió de la 1ª autonòmica, el C.V. Xàtiva.

El nostre equip, a l’igual que en l’altre partit, va eixir amb confiança i amb gana de plantar cara a aquest gran equip.

Tant és així que el primer set va caure del costat del nostre equip. Però veies que els jugadors d’Oliva no conformaren i seguiren a un gran nivell en els següents dos sets que els va portar a donar la sorpresa i guanyar el partit per 3-0.

 

Ja dissabte, sense temps de assaborir la victòria del dia anterior, ens visitava el ESSET-VAO ONTINYENT. Aquest equip, portava 5 victòries consecutives contra el nostre equip.

Els jugadors volien trencar aquesta dinàmica negativa que ens seguia contra aquest equip.

El C.V. Oliva, cansat pel partit anterior, però motivat pel resultat aconseguit, volia seguir en la part alta de la classificació.

Així va ser, un partit igualadíssim, de tu a tu contra un gran equip, però que el C.V. Oliva va saber tancar tots els sets amb una gran actuació i emportar-se la victòria per un altre 3-0.

Aquestes dues victòries, després de tres jornades, posen al C.V. Oliva en la segona posició a un punt del lideratge.

 

Toni Talavera

Desarrollo y mantenimiento del sitio web del club.