Infantil

El club de Volei Oliva, comptarà l´any que ve de nou amb un infantil en categoria preferent

Aquest cap de setmana l´Ayfos Consulting es desplaçava al sud d´Alacant per a disputar els dos partits més importants d´aquesta temporada, ja que tindria l´oportunitat d´aconseguir la permanència matemàticament.

El primer partit el va disputar front al Benejúzar VB.C, on les nostres marcaren el ritme i dominaren sempre en el marcador, excepte en un segon estrepitós set on no va eixir res i que podria haver afectat al desenvolupament de l´encontre, però van saber sobreposar-se, fent patent el canvi actitudinal d´aquest equip. El resultat final sigué: 13-25/25-8/20-25/18/25.

Contra el Amarión Voley Azul d´Almoradí jugaren les d´Oliva el segon partit, que presumiblement seria el més complicat. El primer set va començar molt be fins al punt de posar el 5-14 al marcador, però a partir d´ací baixaren tant el ritme que acabaren perdent per 26-24.

El cansanci de l´anterior partit i l´ambient un tant hostil, pareixia que podia passar factura però no va ser així, l´equip aconseguí contrarestar el gran atac per zona quatre que estava fent el Amarión i amb un joc constant s´endugueren el partit i tres punts que deixaven sentenciada la permanència. El resultat va ser el següent: 26-24/23-25/18-23/19-25.

Cal destacar l´evolució que hem fet com a equip en el joc i el que és més important en l’actitud.

També ressenyar el debut de l´infantil de primer any Daniela Calandra, com ja ho va fer en el seu dia Andrea Gutiérrez. S´espera en aquests dos partits de lliga restants el debut d´alguna jugadora més, ja que venen amb molta força.

Enhorabona a les jugadores per l´objectiu aconseguit.