El Cresol CV Oliva aconsegueix la permanència.

El passat dissabte el Cresol CV Oliva disputava l’últim partit de la lliga davant el CV Gandia. El partit era important per a la permanència de l’equip d’Oliva que en aconseguir 1 punt salvava matemàticament la categoria.
Les jugadores del Cresol sabien de la importància del partit i isqueren a donar-ho tot. En el primer set ja es va veure que anava a ser un partit molt disputat i igualat. Els equips realitzaven grans punts dels quals fan afició. El primer set caigué de part de les jugadores locals per un 25-20. El segon set va ser el més disputat de tots on els equips anaven intercanviant-se la davantera del set. A la fi d’aquest el CV Gandia posava les taules al marcador en guanyar el segon set per un ajustadíssim 26-28. El tercer i quart set varen ser igual de disputats que els anteriors, guanyant un set cada equip i arribant al quint set. Una vegada arribat ací l’equip de Gandia va saber calmar més els nervis i endur-se el quint set.
Malgrat la derrota, el Cresol CV Oliva, va aconseguir el punt que donava matemàticament la permanència en la màxima categoria cadet. Enhorabona a les jugadores per mantenir un any més a l’equip entre els millors de la Comunitat. També donar les gràcies a la PIZZERIA CRESOL pel seu suport.