El Cresol-CV Oliva ho intentà sense recompensa.

Aquest dissabte passat el Cresol-CV Oliva de preferent jugava un partit complicadíssim enfront del Lledo School l’Illa, 4t classificat de la lliga.
L’equip d’Oliva sabia de la dificultat del partit i havia treballat intensament durant la setmana per millorar alguns aspectes del seu joc i així fer front a un dels millors equips de la competició. Al primer set els dos equips feren un gran joc, amb punts dignes del més gran nivell i amb una actitud admirable per part dels dos equips. El set va ser molt disputat i prova d’aquesta igualtat la podem veure en el marcador que acabà 22-25 per al Lledo School l’Illa.
Les jugadores d’Oliva passaren al segon set contentes amb el joc que estaven fent, però no varen poder mantenir el ritme que imposava l’equip del Grau de Castelló. En aquest segon set vàrem veure que la recepció va començar a fallar i els saques tampoc varen ser contundents com al primer set. Per aquests aspectes acompanyats per la regularitat de l’equip de La Plana feren que el segon set caiguera d’una manera més còmoda per a l’Illa per un 12-25.
L’últim set del partit veiem que les jugadores se sentien un poc impotents perquè ho intentaven tot i lluitaven però no aconseguien doblegar a l’equip contrari. Aquest set va ser un poc més igualat, però el Lledo School l’Illa va tancar el partit amb un 18-25, posant el 0-3 al marcador.
«Vull animar a continuar treballant a aquestes grans jugadores, ja que veiem una millora gran en el seu joc. Necessitem mantenir la confiança amb nosaltres i amb el nostre joc de principi a la fi del partit. I així de segur que arribaran de nou les victòries.»
Donar les gràcies a Andrea Gutiérrez, jugadora infantil del CV Oliva, per l’esforç de jugar amb el seu equip i després jugar amb l’equip cadet per ajudar en el que fos possible. Per últim també donar l’enhorabona al Lledo School L’Illa pel gran joc i la victòria.