Jornada complicada per al Oliva Groc

Jornada complicada per al Oliva Groc
El dissabte 3 de Febrer es va disputar el partit que enfrontava als equips cadets Real de Gandia C.F. B y al Oliva Groc, el partit va acabar amb victoria del Real per 3-1 (25-16, 25-15, 22-25, 25-12)
Jugant en pista exterior i com a visitant el Oliva va començar marcant un bon ritme per al partit, el primer set va ser el mes llarg de tots amb casi 30 minuts de duració, les nostres jugadores van disputar alguns punts interminables guanyant la majoria de ells però els errors en defensa i el sol feien molt complicat definir les jugades.
En el segon set pareixia que les nostres havien regalat el partit, mes estàtiques i callades que de costum la majoria de balons els passaven sense atacar cosa que les rivals van aprofitar.
Ja en el tercer, i de nou en el camp on mes molestava el sol, per fi les jugadores del oliva van despertar, ben situades en defensa, mes atentes a les boles difícils i amb un poc mes de encert en el saque i els atacs van lluitar i guanyar aquest set jugant com, en teoria, deurien fer sempre com a mínim.
Però la apatia va tornar en el quart i últim set, de nou els errors en recepció van acabar amb els ànims que portaven les jugadores del set anterior i al final no aconseguiren continuar la remuntada.
En general del anterior partit contra aquestes rivals s’ha notat una millora en les jugadores en molts aspectes, però la actitud dins del camp es un dels punts que l’equip deurà millorar si vol traure tot el potencial que te.

Toni Talavera

Desarrollo y mantenimiento del sitio web del club.