Cadete

El Oliva Groc visita a les líders

El dissabte 4 de Novembre es va disputar el partit de categoria cadet entre el Fabraquer A, actuals líders de grup, i el C.V. Oliva Groc amb resultat de 3-0 a favor de les de Alacant (25-17, 25-6, 25-21)

Segona jornada consecutiva que al Oliva Groc li tocava un equip complicat, en aquesta ocasió jugant fora de casa.

Sense contar el segon set, que les nostres jugadores no van poder controlar, el partit va ser digne de una final, amb la grada plena per les companyes del Infantil zonal que també jugava en el mateix pavelló, l’ambient estava animadíssim, apenes s’escoltava res que no foren els ànims de la grada i el Oliva va estar a la altura.

Punts llargs, disputats, difícils i un gran rival van portar al equip al límit, en el millor partit que han disputat fins ara, va faltar un poc mes de experiència jugant com a equip per a emportar-se el partit, els errors individuals casi no van aparèixer però jugar com a equip es una cosa molt difícil de dominar en tan sols mes i mig que portem de competició.

Amb unes boníssimes sensacions l’equip afronta 2 setmanes sense partit en les que aprofitaran per a preparar-se i tornar a donar-nos mes alegries.

 

Toni Talavera

Desarrollo y mantenimiento del sitio web del club.