Final del Trofeu Federació de Voleibol Cadet i Infantil Femení

El proper dissabte 19 de maig Oliva acollirà les semifinals i finals del Trofeu Federació de Voleibol en les respectives categories cadet i infantil femení. Al llarg de tot el dia es disputaran al Pavelló Municipal d’Esports huit partits de voleibol que determinaran les campiones de l’esmentat trofeu. Pel que al C.V. Oliva es refereix, hem aconseguit classificar els dos equips cadets, que s’enfrontaran amb els equips Playas de Benidorm “B” i Voleibol Almoradí.

En la categoria infantil es trobaran en les pistes els equips C.V. Villena, C.V. Dolores , Juguettos Gandia i C.V. Elche Salesianos “B” . Els partits començaran a partir de les 10:30 en doble pista i es calcula que les finals es jugaran cap a les 19:00 hores. Així que us esperem en aquest festival de Voleibol.

No volem deixar passar l’oportunitat d’agraïr als Serveis Esportius Municipals la seua col·laboració, i com no, agraïr al nostre esponsor Pizzeria «El Cresol» l’esforç econòmic que fa per tal de promocionar l’esport en la juventut del nostre poble.

Josep Naya

Presidente del Club Voleibol Oliva