Jornada d’infart per al C.V. Oliva Groc

Jornada d’infart per al C.V. Oliva Groc

El passat dissabte dia 14 de Octubre es va disputar el partit corresponent a la tercera jornada de la lliga cadet zonal, aquesta setmana s’enfrontaven el C.V. Oliva Groc contra La menorquina C.V. Gandia B, en un ajustadíssim partit que finalitza amb el marcador de 3-2 (25-22, 26-28, 22-25, 25-18, 15-11) a favor de les locals.

El partit va començar com s’esperava, el primer set va estar molt renyit però les jugadores del Oliva mantingueren controlat el joc i no deixaren a les rivals jugar còmodes. En el segon set els errors puntuals marcaren la diferencia ja que el marcador estigué ajustat en tot moment inclús superant els 25 punts.

El tercer set va ser un autèntic descontrol, dels primers 13 punts 7 es van decidir per errors de saque i eixa falta de ritme va perjudicar a les nostres cadets i deixa el marcador al límit si volíem endur-nos la victòria.

… el quart set va ser una exhibició del potencial del equip i del que poden aplegar a fer, deixant a les rivals inclús 10 punts per darrere…

Tal vegada va ser vores contra les cordes, el fet de que algunes jugadores pogueren agafar aire en el anterior set o que dins de la irregularitat del equip ens tocava un bon moment, però el quart set va ser una exhibició del potencial del equip i del que poden aplegar a fer, deixant a les rivals inclús 10 punts per darrere i donant el primer pas per a la remuntada.

Ja en el quint i definitiu set, les jugadores continuaren amb la mateixa dinàmica que en el quart, jugant en el sentit literal de la paraula, divertint-se, sense oblidar que estan competint però sense deixar-se guanyar per el nervi i fent-se sentir mes inclús contant amb menys gent.

El resultat, dos punts que deixen al equip en segona posició aquesta setmana, molt bones sensacions i la seguretat de que continuarem creixent per a competir per aquesta lliga amb tots els equips que es presenten.

Toni Talavera

Desarrollo y mantenimiento del sitio web del club.