La falta de regularitat pot amb el Oliva Groc

El passat dissabte 11 de Febrer el C.V. Oliva Groc va disputar el partit de la setmana en el camp de La Nucia, amb resultat de 3-0 (29-27, 25-17, 28-26) en contra.

Més de un hora de partit sols per a tres sets, però tres sets igualats on els detalls van ser els que decidiren el resultat.

L’equip va tornar un pas enrere en aquesta jornada i encara que mantingueren el resultat igualat a les nostres jugadores els va faltar un poc de confiança i atreviment.

El Oliva va començar per davant en el marcador i sols al final del primer set un parell de jugades desafortunades ens feren perdre el avantatge, una actitud massa relaxada i el fet de haver entrenat soles un dia aquesta setmana feren impossible per a les nostres jugadores finalitzar el set.

En el segon l’equip necessitava reiniciar, per sort el Oliva groc conta amb moltes jugadores que poden agafar el relleu, lluitar per els punts i donar un descans a les companyes que mantingueren el marcador després de un mal inici.

Ja en el tercer les jugadores casi van aconseguir remuntar però de nou una actitud equivocada va fer que les rivals s’endugueren els tres punts.

Desprès de aquesta setmana tan irregular l’equip te que tornar a la feina amb més ganes que mai per a superar aquesta caiguda continuar creixent i jugant com ha fet fins ara.