l´infantil Ayfos Consulting continua sense conèixer la derrota

l´infantil Ayfos Consulting continua sense conèixer la derrota a la lliga de permanència, ja que aquest dissabte va obtindre una valuosa victòria al camp del Sto. Domingo V. Petrer per 2-3 (18-25/ 25-18/25-22/25-9/15-9).

Un partit en el que les d´Oliva començaren manant sense dificultat gracies a una bona recepció que permetia que l´equip atacara com no ho havia fet encara aquesta temporada. En canvi en els dos següents sets va passar al contrari, les recepcions no aplegaven i açò junt a un bon moment de les central de Petrer va fer que costara més fer punts a les nostres.

La remuntada de les locals pareixia que podia afectar a les olivenses, però res més lluny de la realitat, ja que començaren el quart set recuperant sensacions en recepció en defensa i en saque, cosa que va fer que guanyaren aquest i el quint amb autoritat demostrant que eren superiors al rival.

La setmana que ve aquest equip te a casa una prova de foc davant del Xàtiva, on tindrà l´oportunitat de demostrar si de veritat pot aspirar a guanyar aquesta lligueta.

A %d blogueros les gusta esto: