Els alevins Ayfos Consulting C.V.Oliva tornen de la tercera jornada del provincial amb un subcampionat masculí i un campionat femení.

Els equips alevins del  C.V Oliva es van desplaçar el passat disssabte 1 d´abril fins a Paiporta per disputar la tercera jornada del provincial de Minivolei.

Els 5 equips femenins i l´equip masculí que formen l´ expedició del club, afrontaven aquesta jornada amb molta il.lusió  i  ganes competir amb equips de tota la provincia, i sobretot pasar un dia de convivència.

Els equips femenins Ayfos Consulting C.V.Oliva 2, 3 i 5, van competir de meravella, no pogueren pasar a vuitens de final però el joc que van desplegar va ser molt bó. Els 3 equips competeixen i juguen cada vegada millor i és digne de mencionar la gran evolució que han tingut al llarg de l´any

.

Per altra banda, els equips Ayfos  Consulting C.V. Oliva 4 i 1, que ja tenen més experiència van realizar una gran fase de grups.

El Ayfos Consulting C.V. Oliva 4, tot i guanyar 4 partits al seu grup, no va poder pasar a vuitens per una petita diferència en el coeficient de punts per desfer el triple empat del seu grup.

Per la seua banda el Ayfos Consulting C.V.  Oliva 1, que venia d´haver quedat tercer en la segona jornada, va realizar una fantàstica actuació i  es va proclamar campió  de la tercera jornada del provincial. L´equip Ayfos Consulting C.V. Oliva 1 competirà en la jornada final per les 4 primeres posicions.

Per últim destacar la gran actuació que va realizar l´equip Joan XXIII-Ayfos Oliva, a les dos anteriors jornades l´equip ja havia demostrat que podía competir de igual a igual amb tota la resta d´equips masculins. Però ha sigut en esta tercera jornada quan han donat la gran sorpresa arribant fins a la final. A la fí, Joan XXIII-Ayfos Oliva sub-campió de la tercera jornada del provincial.

Donar les gràcies a Teo i Mar, integrants del senior femení, per l´acompanyament a Paiporta.

Enhorabona  a tots els equips, i molts ànims per seguir disfrutant!