Llarg camí del Oliva Groc a la semifinal

Llarg camí del Oliva Groc a la semifinal

El dissabte 12 de maig es va disputar el partit corresponent als quarts de final del trofeu federació entre el C.V. Oliva Groc i el Volei Grau B amb resultat de 3-0 (25-19, 25-19, 25-14) per a les nostres jugadores.
Degut a la falta de lloc on jugar el partit es va tindre que disputar en el Pavelló la alameda en Dolores (Alacant) per lo que el dia va començar amb un desplaçament a un camp on ningun dels dos equips era el local. Desprès de arribar amb el temps prou just per a calfar les jugadores entraren a la pista sabent que estaven a una victòria de aplegar al últim dia de aquest trofeu. Si l’anterior partit era contra les quartes del grup nord de la competició zonal, un equip que havia donat la talla en la primera fase, aquest era contra unes rivals que, al igual que nosaltres, venien de guanyar contra equips en teoria superiors.

Per sort, en aquesta ocasió, els nervis no estaven tan presents en les nostres jugadores i des de el principi del primer set es trobaren segures en el camp. Amb pocs errors, i ben situades en defensa mantingueren un avantatge de com a mínim tres punts fins el final.Ja en el segon set es confiaren massa al principi, les rivals jugaven sense centrals, amb la col·locadora en zona tres, cosa que resta un atac però dona mes possibilitats de jugar per els laterals, aquest canvi en la tàctica, alguns errors en recepció i moltes fintes de les rivals van posar per darrere a les de Oliva.

Amb tres punts menys en el marcador l’equip va començar a canviar la mentalitat, molt mes atentes a les fintes, donant mes altura a canvi de precisió en les recepcions i assegurant en atac aconseguiren remuntar el set i encaminar el partit.El tercer i últim set, el que de costum mes sol costar, va tindre alguns dels punts mes disputats de tot el any. Jugades on el baló passava al primer o segon toc buscant sorprendre al rival, punts on els dos equips atacaven per tots els costats per a acabar trobant-se a la defensa rival e inclús algunes jugades on les nostres jugadores salvaren el punt mes per instint que per altra cosa, jugant balons que venien de un mal rebot o de un mal toc de alguna companya i aconseguint tornar-los quan el mes normal es no aplegar ni a reaccionar a eixos balons.

Amb aquesta actitud l’equip aconseguí un gran avantatge en el marcador i al final el set i la victòria.

El pròxim dissabte dia 19, en el pavelló de Oliva, tindrà lloc la semifinal del Trofeu Federació que enfrontarà als dos equips cadets zonal del nostre club, el que demostra el progrés de les jugadores al llarg de la temporada, que en la primera fase ens va tocar el grup mes complicat i el que assegura que al menys un equip de Oliva aplegarà a la final. Molts ànims per a totes i esperem que les grades es plenen per a la ocasió.

Gràcies al nostre patrocinador per la seua confiança.